ReMoni knowledge Center

Search for answers to your questions by entering keywords below, or look through our knowledge center.

Hvordan kan andre (f.eks. min kollega) modtage alarmer?


Først skal du tilføje en ny bruger under "user section" markeret ved ikonet i menuen og vælge "user settings". 

Derefter tilføjer du en ny bruger under "user access" ved at skrive deres e-mail.

Klik så på indstillinger-ikonet og tilføj den bruger, der skal modtage alarmen, under “create alarm group” og afslut med at trykke “save”.