ReMoni knowledge Center

Search for answers to your questions by entering keywords below, or look through our knowledge center.

Hvordan modtager jeg alarmer?


Med vores ReCalc-løsning får du vores selv-lærende alarm-moduler, som du med fordel kan bruge til overvågningen af dine tekniske installationer - let og lige til. 

Alarm-modulerne bruger kunstig intelligens (AI) til at generere alarmer, som du enten får pr. mail eller som notifikationer i ReCalc. Hvor du vil modtage alarmerne er op til dig.