Solcelle-anlæg

Enhedstype: Solcelle-anlæg

Sensorer du kan bruge: PowerMoniSpot.

Løsning: Hvordan performer dine solpanneler?

Indstilling: Sensoreren monteres på solcelle-anlæggets kabel. Overvågningen sker automatisk og er mulig på baggrund af sammenligning med panelets sædvanlige driftscyklus og sammenligning med, hvordan andre solpaneler i området performer.

Alarmindstilling: Tilføjes automatisk til solcelle-enheder. Du kan også tilføje alarmerne manuelt til andre enhedstyper. Ingen anden installation nødvendig.