Hvordan kalibrerer jeg PowerMoniSpot: Level 2B - En-fase autokalibrering (ampere)

1. Monter PowerMoniSpot på en-fase kablet til den enhed, du ønsker at overvåge. Bemærk venligt, at denne kalibreringstype kun fungerer, hvis sensoren er installeret på en en-fase (one live and one neutral conductor) cable, no thicker than 8 mm. In this guide, we're using the unit "aircondition" as an example.

(one live and one neutral conductor)

2. Gå til recalc.remoni.com.

3. Vælg "units" i menuen og vælg den installation, du vil overvåge, som vist på listen nedenfor. Husk at tjekke, om sensor ID'et matcher ID'et på PowerMoniSpot. Klik på pilen ved siden af "view" og vælg “edit” i drop-down menuen.

4. I toppen, vælg fanen “data.”

5. Vælg Level 2B i drop-down menuen.

6. Klik på "Request calibration."

7. Når du ser denne meddelelse, har du succesfuldt forespurgt en level 2B-kalibrering.

Bemærk venligst at sensoren skal kalibreres på ny, hvis du flytter den på kablet eller monterer den på en anden teknisk installation.