Spildevandspumpe

Enhedstype: Spildevandspumpe.

Sensorer du kan bruge: PowerMoniSpot.

Løsning: Kører dine pumper uregelmæssigt?

Installation: Sensoren monteres uden på pumpens kabel for at overvåge om den fungerer, som den skal. Hvis en spildevandspumpe kører uregelmæssigt kan det resultere i større skade på bygninger og faciliteter.

Alarminstallation: Er automatisk tilføjet for spildevandspumper. Alarmerne kan også tilføjes manuelt under "other unit types". Ingen yderligere installation nødvendig.