Vandrenser

Enhedstype: Vandrensere.

Sensorer du kan bruge: PowerMoniSpot.

Løsning: Hold dit vand rent.

Installation: Sensoren PowerMoniSpot monteres uden på vandrenserens kabel for at overvåge, om den kører, som den skal. En vandrenser der kører uregelmæssigt kan resultere i mindsket effektiviteten i behandlingen af vandet og dermed tilførsel af vand af ringere kvalitet.

Alarminstallation: Er automatisk tilføjet for vandrensere. Alarmerne kan også tilføjes manuelt under "other unit types". Ingen yderligere installation nødvendig.