API - Application Programming Interface

Vi går ind for åben integration og åbne systemer. Dine data er dine data - til enhver tid.

ReMoni tilbyder dig to måder at behandle dine indsamlede data. Et REST pull API og et MQTT push API.

Du kan teste de primære funktioner ved at bruge vores demo-login:

• Brugernavn: demo
  • Kodeord:  demo

REST
- Representational State Transfer er tilgængelig og dukumenteret på api.remoni.com.

MQTT* - Message Queuing Telemetry Transport er beskrevet herunder.
*The MQTT dokumentation er en prototype og derfor genstand for fejl og ændringer.

Host:

mqtt.remoni.com

Godkendelse:

Vi bruger TLS/SSL.

Brug dit ReCalc-brugernavn og -kodeord.

Emner:
Brugerdata og information er tilgængeligt via det åbne API på api.remoni.com.
Brug knappen "Authorize" in det øverste højre hjørne til at logge ind på din ReCalc-konto.

Emne

Tilladte handlinger

Beskrivelse

$remoni-{AccounId}

Subscribe

Subscribe to account data and alarms

$remoni-{AccounId}/data

Subscribe

Subscribe to account units

$remoni-{AccounId}/alarm

Subscribe

Subscribe to account alarms

$remoni-{AccounId}/data/unit-{UnitId}

Subscribe

Subscribe to unit data

$remoni-{AccounId}/alarms/unit-{UnitId}

Subscribe

Subscribe to unit alarms

MQTT.js klienteksempel:

mqtt subscribe -h mqtt.remoni.com -l mqtts -u "my@recalcuser" -P "mypassword" -t "remoni-{accountId}/data/#"