Hvordan indstiller jeg en PowerMoniMain i ReCalc?

1. Vælg ny enhed ved at klikke på + ikonet ud fra "units" i menuen i venstre side.
  2. Indtast et navn for din PowerMoniMain-enhed, så du let kan kende den senere.
  3. Vælg enhedstypen, der beskriver denne installation. Tjek om den valgte type understøtter PowerMoniMain-sensoren.
  4. Indtast sensor ID'et, som du finder på PowerMoniMain-sensoren, eller vælg det pågældende ID fra dropdown menuen, hvis denne PowerMoniMain allerede er blevet genkendt.
  5. Vælg det kanalnummer, der vil bliv brugt til overvågning.
    Gentag trinene ovenfor for hver af PowerMoniMains kanaler, du gør brug af.
  6. Vælg "create" for at færdiggøre setup.

Tip: Du kan vælge at tilføje en beskrivelse, tags, et billede og en lokalisation in fanen "optional" for at dele relevant information om denne installation med andre brugere.

Du finder installationsguiden til PowerMoniMain Standalone  her.

Du finder PowerMoniMain datasheet her.