Power Basic

Power Basic er udviklet til at give brugeren et overblik over alle Units der indeholder strømdata.

Tags: For at gøre store mængder data mere overskuelige, anbefaler vi at give de forskellige Units tags. F.eks. kunne alle units der modtager data fra samme bygning, få tagget ”Bygning A”.

NB: Rapportens data bliver vist i UTC tid (Coordinated Universal Time). Som bruger af rapporten skal du derfor selv huske at indregne din lokale tid. Omregn UTC til lokal tid her: https://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx

1. Dropdown med de datatyper der findes i datasættet. For at markere flere skal Ctrl tasten holdes nede når man klikker.

2. Dropdown med de Tags der er oprettet på de tilgængelige units. Vælges et tag, vises de units med tilhørende data, der hører under dette tag. For at markere flere skal Ctrl tasten holdes nede når man klikker.

3. Dropdown der indeholder de strøm-units der er oprettet i ReCalc.

4. Periodevælger. Her vælges den periode man gerne vil se data fra.

5. Viser de strømunits der har data inde for de valgte sorteringer.
Name: Unit-navnene.
Sum: En summering af værdier per unit.
Max: Viser den højeste målte værdi per unit.

6. Summerede værdier for alle units fordelt på dage, uger eller måneder.

7. Vælg om den summerede værdier skal vises på dato-, uge- eller måneds-niveau.

8. Det samlede forbrug for alle units inden for de valgte sorteringer.

9. Forbrug fordelt på tags.

10. Forbrug fordelt på units. Vises i den valgte tidsperiode.

11. Tidsstemplet viser hvornår data er blevet opdateret.

12. Viser hvilken tidszone data bliver vist i. Omregn UTC til lokal tid her: https://www.worldtimeserver.com/convert_time_in_UTC.aspx